Leden overeenkomsten verstuurd

Het terrein van Zonnepark Welschap is explosieven vrij verklaard. Hierdoor kunnen we nu overgaan tot het versturen van de ledenovereenkomsten naar alle deelnemers.

Iedereen krijgt in de loop van 5 oktober een ledenovereenkomst die digitaal ondertekend kan worden. Dat betekend dat we weer een grote stap verder zijn in de realisatie van het project. Mocht je geen overeenkomst ontvangen hebben, maar sta je wel ingeschreven, neem dan even contact op.

Ook is er op 4 oktober een gesprek geweest met de Triodos Bank voor project financieren. Twee bestuursleden hebben samen met Greenchoice en Triodos een goed gesprek gehad waarin Triodos heeft aangegeven dit project te willen financieren. Hier een foto na het bezoek.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.