Wat gebeurt er als de leverancier van de zonne-energie-installatie failliet gaat? Wordt er een productiegarantie afgegeven?

Wat gebeurt er als de leverancier van de zonne-energie-installatie failliet gaat? Wordt er een productiegarantie afgegeven?

Allereerst: er is geselecteerd op materialen van hoge kwaliteit, zodat de kans dat er een beroep moet worden gedaan op garantie zo klein mogelijk is.

Verder wordt er geselecteerd op leveranciers die al meerdere jaren betrouwbaar gebleken zijn bij deze activiteit (ruime ervaring, goede service, geen problemen na oplevering, sterke balanspositie).

Naast zekerheden van de leverancier vragen wij ook een garantie van de fabrikant. Wanneer de leverancier dan failliet mocht gaan, hebben we in ieder geval nog de garantie van de fabrikant.

Van de aannemer en fabrikant wordt inderdaad een productiegarantie gevraagd.

De deelnemers hebben geen eigen zonnepanelen, maar een aantal paneeldelen: een aandeel in de totale productiecapaciteit van het zonnepark. De deelnemers kunnen via een app op elk gewenst moment de actuele en historische productie van de paneeldelen volgen.

Door permanente monitoring moeten lagere producties snel vastgesteld en opgelost worden. Monitoring is bij het systeem inbegrepen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.