Doe mee

Inschrijven

 

Door in te schrijven geef je aan deel te willen nemen in het zonnepark en daarvoor lid te willen worden van de coöperatie. Je kunt kiezen voor deelname met of zonder inleg en je geeft aan voor hoeveel paneeldelen. Het moment van inschrijving is bepalend bij de toewijzing van paneeldelen (wie het eerst komt, wie het eerst maalt).

 

Na je inschrijving krijg je een bevestiging van je inschrijving opgestuurd. Op een later moment wordt er mede gedeeld of je mee kunt doen. Hierna volgt een gepersonaliseerde ledenovereenkomst. Je kunt op deze pagina ook een voorbeeld-ledenovereenkomst downloaden. Na ondertekening heb je veertien dagen de tijd om op je beslissing terug te komen als je van deelname wilt afzien.

 

Tijdens het inschrijven wordt gecontroleerd of je in een deelnemend postcodegebied woont. Het kan zijn dat op het moment van je inschrijving jouw postcodegebied al vol is. Je krijgt dan een bevestiging van je inschrijving en een bericht dat je voorlopig op een wachtlijst geplaatst bent. De coöperatie streeft naar een evenwichtige verdeling van deelnemers over de postcodegebieden. Het is mogelijk dat er daardoor later toch nog een toewijzing van paneeldelen kan volgen.

 

Indien de inschrijving vol is, dan word je op een wachtlijst geplaatst en ontvang je bericht over het vervolg. Dit kan zijn op de wachtlijst blijven staan (in afwachting van vrijkomende paneeldelen) of er is nog toewijzing voor je mogelijk.

Volgens de planning zal betaling van de paneeldelen d.m.v. een incasso in de maand september plaatsvinden.

SCHRIJF JE HIER IN

 

Hieronder kun je je inschrijven voor Zonnepark Welschap.

Veelgestelde vragen

 

Zoveel mensen, zoveel vragen. We doen ons best om alle vragen te beantwoorden.

Op de pagina met veelgestelde vragen zijn veel antwoorden te vinden. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact op via de knop “Contact”.

 

fav

Stap over op Greenchoice

 

Greenchoice is partner in het project van Zonnepark Welschap. Dit betekent dat Greenchoice de coöperatie ondersteunt bij het uitvoeren van dit project en de coöperatie de geproduceerde stroom aan Greenchoice verkoopt.

Als deelnemer van Zonnepark Welschap kun jij nu ook 100% Nederlandse stroom afnemen via Greenchoice. Wanneer je klant bent bij Greenchoice dan wordt de coöperatie hier ook beter van aangezien Greenchoice voor elke klant jaarlijks een vergoeding aan de coöperatie betaalt.

Logo

Ledenovereenkomst

 

Bekijk hier de ledenovereenkomst. (pdf)

Statuten

 

Bekijk hier de Statuten (pdf)

Paneeldelenreglement

 

Bekijk hier het reglement (pdf)