Bouw Zonnepark Welschap begonnen

Afgelopen maandag (19-11) is door coöperatie Zonnepark Welschap het startsein gegeven voor de bouw van het zonnepark. Dit is gedaan middels de onthulling van het bouwbord door wethouder duurzaamheid Jan van der Meer, samen met de kolonel Boekholdt van vliegbasis Welschap en voorzitter van de coöperatie Ad van de Ven.

Voor de aanwezige betrokkenen en vrijwilligers van de 5 energie coöperaties was er een borrel in de officiersmess om deze mijlpaal te vieren. Kijk hier voor een filmpje dat gemaakt is door Studio040. LINK

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier een overzicht van alle partijen die betrokken zijn bij de realisatie van Zonnepark Welschap.

Ondertussen is de bouwer van het zonnepark, KiesZon uit Rosmalen, al druk aan de slag met het plaatsten van de onderstellen. Ze verwachten aan het einde van dit jaar alle panelen geplaatst te hebben. De aansluiting van het zonnepark door Enexis laat nog tot medio februari op zich wachten. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van deze voortgang.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.